ΤΗΝΟΣ

5 ημέρες ΤΗΝΟΣ

ΤΗΝΟΣ

Πρωινή και βραδινή αναχώρηση

 1η ηµέρα: ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - ΡΑΦΗΝΑ – ΤΗΝΟΣ (534 χλµ.) Μ. Πεµπτη

Συγκέντρωση στο γραφείο µας και στις 07.00 αναχώρηση, περνώντας από Λάρισα, Βόλο, Λαµία, µε στάσεις για καφέ και φαγητό, άφιξη στη Ραφήνα, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Τήνο. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. ∆ιαν/ση.

2η ηµέρα: ΤΗΝΟΣ – ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ Μ. Παρασκευή

Πρωινό και αναχώρηση για το Ιερό Ίδρυµα της Ευαγγελίστριας, παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας στο ναό της Μεγαλόχαρης και ακολουθεί ο γύρος του νησιού κατά τη διάρκεια του οποίου θα επισκεφθούµε τη µονή της Αγίας Πελαγίας. Αναχώρηση για τα όµορφα χωριά Μουντάδος, Κτικάδος, Χατζηράδος, Κάµπο, Καρδιανή, Υστέρνια, άφιξη στο µεγαλύτερο και πιο όµορφο χωριό της Τήνου, τον Πύργο, όπου θα µπορέσετε να επισκεφθείτε το µουσείο και σπίτι του περίφηµου γλύπτη Γιανν oύλη Χαλεπά όπως επίσης και το µουσείο Τήνιων καλλιτεχνών. Στάση για καφέ στη γραφική πλατεία και συνεχίζουµε για το παραλιακό χωρίο Πάνορµος. Το απόγευµα παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου. ∆ιαν/ση.

3η ηµέρα: ΤΗΝΟΣ – ΜΥΚΟΝΟΣ (προαιρετική) Μ. Σάββατο.

Πρωινό και προαιρετική εκδροµή στη Μύκονο. Επιστροφή στη Τήνο. Για όσους µείνουν στην Τήνο, η µέρα είναι στη διάθεσή σας για να επισκεφθείτε το Αρχαιολογικό Μουσείο και να γνωρίσετε την όµορφη Τήνο µε τους γραφικούς δρόµους. Το βράδυ παρακολούθηση της λειτουργίας της Ανάστασης και στη συνέχεια Αναστάσιµο δείπνο µε µαγειρίτσα. ∆ιαν/ση.

4η ηµέρα: ΤΗΝΟΣ Κυριακή του ΠΑΣΧΑ.

Πρωινό και ελεύθερη ηµέρα στη διάθεσή σας για να περπατήσετε στο όµορφο νησί και από νωρίς το µεσηµέρι Πασχαλινό γεύµα. ∆ιαν/ση

 5η ηµέρα: ΤΗΝΟΣ - ΡΑΦΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (534 χλµ.)

 Πρωινό και στη συνέχεια επίσκεψη στο Ιερό Ίδρυµα Ευαγγελίστριας όπου θα δείτε το ναό της Εύρεσης, το Μαυσωλείο της Έλλης, το µουσείο βυζαντινών εικόνων και κειµηλίων και τη σπουδαία Πινακοθήκη. Χρόνος ελεύθερος στην όµορφη Χώρα και επιβίβαση στο πλοίο για Ραφήνα, άφιξη και αναχώρηση για Θεσσαλονίκη

 

ΤΗΝΟΣ 5 ηµέρες αναχώρηση βράδυ (3 διαν/σεις)

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ :

1η µέρα: ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΡΑΦΗΝΑ – ΤΗΝΟΣ Αναχώρηση 22.00.

2η µέρα: ΡΑΦΗΝΑ – ΤΗΝΟΣ Άφιξη το πρωί στη Ραφήνα, επιβίβαση στο πλοίο, άφιξη στην Τήνο. Περιφορά Επιταφίου.

3η µέρα: ΤΗΝΟΣ – ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ Γύρος νησιού. Το βράδυ Ανάσταση, Αναστάσιµο δείπνο µε µαγειρίτσα

4η µέρα: ΤΗΝΟΣ – ΜΥΚΟΝΟΣ (προαιρετική). Πασχαλινό γεύµα.

5η µέρα: ΤΗΝΟΣ - ΡΑΦΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (534 χλµ.) Περιήγηση στο Ιερό Ίδρυµα Ευαγγελίστριας Επιβίβαση στο πλοίο για Ραφήνα, αναχώρηση για Θεσσαλονίκη.


 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : -Τις µεταφορές µε πούλµαν του γραφείου µας. -Τα εισιτήρια του πλοίου. -Τις διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία που αναφέρονται στον τιµοκατάλογο -∆ιατροφή -Τις περιηγήσεις και εκδροµές που αναφέρονται στο πρόγραµµα -Αρχηγό – συνοδό του γραφείου µας -Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης -ΦΠΑ.

∆ΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Εισόδους µουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα προαιρετικό. Φόρο διαµονής