ΠΑΣΧΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ

2jpg

ΠΑΣΧΑ ΣΤΑ TZOYMEPKA

4ημερη εκδρομή

AΡΤΑ –ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

6 – 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Μ. Παρασκευή ΘΕΣ\ΝΙΚΗ–ΓΙΑΝΝΕΝΑ –ΑΡΤΑ-ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Αναχώρηση 07.30 από το γραφείο μας. Μέσω Εγνατίας οδού ,και αφού περάσουμε τα Γιάννενα κάνοντας στάσεις για καφέ και γεύμα εξ ιδίων φθάνουμε στο ξενοδοχείο μας που βρίσκεται στη ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα ακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

Μ. Σάββατο ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ – ΠΡΑΜΑΝΤΑ –ΑΝΕΜΟΤΡΥΠΑ -ΒΟΥΛΓΑΡΕΛΙ –ΠΕΤΑ

ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΧΩΡΙΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ

Πρωινό και ξεκινάμε μια διαδρομή με πρώτη μας στάση σε ένα από τα ορεινά χωριά της περιοχής την ΡΟΔΑΥΓΗ. Με την περίφημη πλακοσκεπαστη εκκλησία της Α. Παράσκευης με πέτρινο κωδωνοστάσιο. Συνεχίζοντας τη διαδρομή μας περνάμε από την Πλάκα όπου θα δούμε ότι απέμεινε από το στολίδι της περιοχής ,το ιστορικό πέτρινο μονο τοξο γεφύρι της Πλάκας . Συνεχίζουμε για τα ΑΓΝΑΝΤΑ,στάση για καφέ . Λίγα χιλιόμετρα βορειότερα τα ΠΡΑΜΑΝΤΑ και το ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΝΕΜΟΤΡΥΠΑ με τα τρία επίπεδα και τον θάλαμο της Κόκκινης λίμνης που θα επισκεφτούμε. Συνεχίζουμε για το ΒΟΥΛΓΑΡΕΛΙ με τα αμφιθεατρικά σπίτια, την υπερυψωμένη πλατεία και τις πετρόκτιστες βρύσες, θα επισκεφτούμε και την κόκκινη εκκλησία στον οικισμό Παλαιοχώρι γνωστή και ως ΠαναγίαςΒελας και τη Μονή Αγ.Γεωργίου του 1974 και καταλήγουμε στο γραφικό και ιστορικό χωριό ΠΕΤΑ, που έγινε η ιστορική μάχη το 1822, στάση για καφέ. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο, ξεκούραση και το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την λειτουργία της Ανάστασης ,και θα πάρουμε δείπνο με τη παραδοσιακή μαγειρίτσα. Διανυκτέρευση.

Κυριακή του Πάσχα

Πρωινό και ξεκινάμε να γνωρίσουμε την απαράμιλλη φυσική ομορφιά της ΑΡΤΑΣ, με πρώτη στάση για καφέ στο ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ είναι λίγα χιλιόμετρα από το ξενοδοχείο μας και γίνονται τέτοια μέρα εκδηλώσεις με χορευτικά την ημέρα του ΠΑΣΧΑ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για το Πασχαλινό τραπέζι με όλα τα καλούδια και ζωντανή μουσική. Το βραδάκι βόλτα στη πόλη της Άρτας διανυκτέρευση .

Δευτέρα του Πάσχα: ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ –ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρωινό και αναχώρηση για να τον δρόμο της επιστροφής. Άφιξη στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ. Προαιρετική επίσκεψη στο νησάκι της κυρά Φροσύνης στην Παμβώτιδα λίμνη , γεύμα εξ ιδίων. Με τις απαραίτητες στάσεις καθ' οδόν θα επιστρέψουμε στη Θεσσαλονίκη το βράδυ .

Τιμή Συμμετοχής: 199€



Περιλαμβάνει:

  • Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4*

  • Ημιδιατροφή

  • Μεταφορά με το λεωφορείο του γραφείου μας

  • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας

  • Φόρος διαμονής

  • Πασχαλινό γλέντι με μουσική

  • Τις περιηγήσεις της εκδρομής

  • Ασφαλεια Αστικής Ευθύνης & Φ.Π.Α


Δεν περιλαμβάνει:

Είσοδους μουσείων, παιχνιδιών, δράσεις και ότι άλλο αναφέρεται στο πρόγραμμα εξ' ιδίων ή προαιρετικό.