ΝΑΥΠΛΙΟ - ΤΟΛΟ

4 ημέρες ΝΑΥΠΛΙΟ - ΤΟΛΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ ΤΟΛΟ

4 ημέρες

1η ηµέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΕΠΙ∆ΑΥΡΟΣ – ΝΑΥΠΛΙΟ- ΤΟΛΟ (600 χλµ.) Μ. Παρασκευή. Συγκέντρωση στο γραφείο µας και στις 07.00 αναχώρηση. ∆ιέλευση από Λάρισα, Λαµία και µέσω Αττικής οδού φτάνουµε στον Ισθµό της Κορίνθου. Στάσεις καθοδόν για καφέ ή φαγητό, άφιξη στην Επίδαυρο. Θα επισκεφθούµε το αρχαίο θέατρο και το Αρχαιολογικό Μουσείο. Στη συνέχεια άφιξη στο Τολό και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο µας. Παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου. ∆ιαν/ση.

2η ηµέρα: ΥΔΡΑ – ΣΠΕΤΣΕΣ – ΝΑΥΠΛΙΟ. Μ. Σάββατο.

Πρωινό και αναχώρηση για να επισκεφθούµε προαιρετικά µε τοπικό καράβι τα δύο πανέµορφα νησιά Ύδρα και Σπέτσες. Πρώτος µας σταθµός η Ύδρα µε την ιστορική της αρχιτεκτονική, άριστα διατηρηµένη, φηµισµένη για τις µετακινήσεις που γίνονται µε τα γαϊδουράκια. Θα δούµε το αρχοντικό του Τοµπάζη, του Κουντουριώτη, του Βουδούρη, καθώς επίσης και τη Μητρόπολη. Ελεύθερος χρόνος. Επόµενη στάση στις Σπέτσες, εδώ θα επισκεφθούµε το σπίτι της Μπουµπουλινας, το σπίτι-µουσείο του πρώτου Κυβερνήτη του νησιού Χατζηγιάννη Μέξη, το ναό του Αγίου Νικολάου. Το απόγευµα επιστρέφουµε στο ξενοδοχείο µας. Το βράδυ θα παρακολουθήσουµε τη λειτουργία της Ανάστασης του Κυρίου και ακολούθως µας περιµένει το αναστάσιµο δείπνο µε την παραδοσιακή µαγειρίτσα. ∆ιαν/ση. 3η ηµέρα: ΝΑΥΠΛΙΟ. Κυριακή του ΠΑΣΧΑ.

Πρωινό και περιήγηση στην πόλη του Ναυπλίου, την πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδος. Εδώ θα θαυµάσουµε το Μπούρτζι, χτισµένο στο µικρό νησάκι των Αγίων Θεοδώρων. Θα επισκεφθούµε το κάστρο του Παλαµηδίου και τον Άγιο Σπυρίδωνα που δολοφονήθηκε ο Ιωάννης Καποδίστριας και χρόνος ελεύθερος για καφέ και βόλτα στην µεγάλη πλατεία Συντάγµατος. Το µεσηµέρι µας περιµένει ένα πλούσιο Πασχαλινό γεύµα για να γιορτάσουµε το Πάσχα. Χρόνος για ξεκούραση. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. ∆ιαν/ση.

4η ηµέρα: ΝΑΥΠΛΙΟ – ΜΥΚΗΝΕΣ - ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (650 χλµ.)

Πρωινό, και αναχώρηση για επίσκεψη στις Μυκήνες. Το ανάκτορο του θρυλικού Αγαµέµνονα, ένας από τους σηµαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της Πελοποννήσου. Συνεχίζουµε για Ισθµό Κορίνθου και περνάµε στο κοσµοπολίτικο Λουτράκι για καφέ. Παίρνουµε το δρόµο της επιστροφής. Με διάφορες στάσεις για γεύµα εξ’ ιδίων και ξεκούραση, φθάνουµε το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : -Τις µεταφορές µε πούλµαν του γραφείου µας -Τις διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία που αναφέρονται στον τιµοκατάλογο -∆ιατροφή -Τις περιηγήσεις και εκδροµές που αναφέρονται στο πρόγραµµα. -Αρχηγός συνοδός του γραφείου µας. -Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης –ΦΠΑ

 ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραµµα και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό. Φόρο διαµονής