ΚΕΡΚΥΡΑ

3 ημέρες Κέρκυρα
3 ημέρες
23 – 25 Μαρτίου 2019


1η ημέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΚΕΡΚΥΡΑ – ΚΑΝΟΝΙ – ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ
Συγκέντρωση στο γραφείο μας στις 7.00 και αναχώρηση για την Ηγουμενίτσα. Μετά από τις απαραίτητες στάσεις στη διαδρομή φτάνουμε στο λιμάνι απ’ όπου θα πάρουμε το πλοίο για το όμορφο νησί της Κέρκυρας. Άφιξη στο Νησί των Φαιάκων και ξεκινάμε την ξενάγηση μας, από το φημισμένο Κανόνι. Εδώ θα θαυμάσουμε το εκκλησάκι της Παναγίας των Βλαχερνών και το ξακουστό Ποντικονήσι. Καταλήγουμε στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
2η ημέρα : ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΧΙΛΛΕΙΟ - ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ
Πρωινό και αναχώρηση για το Γαστούρι όπου θα ξεναγηθούμε σε μια από τις γνωστότερες βασιλικές επαύλεις της Ευρώπης, το ξακουστό Αχίλλειο. Συνεχίζοντας την ξενάγηση της πόλης θα επισκεφθούμε την Εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα – Πολιούχου της Κέρκυρας - , το Παλιό και το Νέο Φρούριο και την μεγαλύτερη πλατεία των Βαλκανίων, την πλατεία Σπιανάδα, με τον περίφημο πεζόδρομο ‘Λιστόν’.
Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το ωραιότερο κομμάτι της Κέρκυρας την Παλαιοκαστρίτσα. Κατά τη διαδρομή περνάμε από περιοχές πνιγμένες στο πράσινο, για να φτάσουμε στο πιο τουριστικό μέρος του νησιού, με γραφικούς όρμους, απότομους βράχους και ένα καταγάλανο κόλπο. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο – προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.
3η ημέρα : ΚΕΡΚΥΡΑ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πρωινό. Χρόνος ελεύθερος στην πόλη μέχρι την ώρα αναχώρησης του καραβιού. Επιβίβαση στο F/B για Ηγουμενίτσα και από εκεί για Γιάννενα. Χρόνος ελεεύθερος στη γραφική πόλη για γεύμα εξ’ιδίων, και κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις φθάνουμε στην πόλη μας το βράδυ.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
Τη μεταφορά με πούλμαν του γραφείου μας. Τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Αρχηγό– συνοδό του γραφείου μας. Τις διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένοξενοδοχείο. Τα εισιτήρια του F/B για Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα– Ηγουμενίτσα.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό, είσοδοι μουσείων, νυχτερινών κέντρων. Φόρο διαμονής.