ΑΘΗΝΑ - ΑΙΓΙΝΑ

3 ημέρες Αθήνα - Αίγινα

23 – 25 Μαρτίου 2019

1η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΘΗΝΑ (500χλμ)
Αναχώρηση στις 07:00, από τo γραφείo μας. Στάση στην Λάρισα για καφέ. Άφιξη στην Αθήνα και με το πούλμαν περιήγηση στην πρωτεύουσα όπου θα δούμε τα σημαντικότερα σημεία, την Πλατεία Συντάγματος, την Βουλή, τις Στήλες του Ολυμπίου Διός, τις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος, δείπνο και το βράδυ βόλτα στο Μοναστηράκι ή στηv Πλάκα. Διανυκτέρευση
2η μέρα : ΑΙΓΙΝΑ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ)
Πρωινό και αναχώρηση για την προαιρετική εκδρομή στην Αίγινα. Eπίσκεψη στο Μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου κτισμένο γύρω στο 1904 – 1910, από τον Επίσκοπο Πενταπόλεως Νεκτάριο όπου το 1961 ανακηρύχτηκε Άγιος. Συνεχίζουμε για το Ψαροχώρι της Πέρδικας, παλιός παραδοσιακός οικισμός κτισμένος γύρω από το λιμάνι. Επιστροφή στην Αθήνα. Δείπνο. Διανυκτέρευση .
3η μέρα : ΑΘΗΝΑ - ΑΚΡΟΠΟΛΗ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (500χλμ)
Πρωινό και αναχώρηση για την ξενάγηση με επίσημο ξεναγό στο νέο υπερσύχρονο μουσείο της Ακρόπολης και στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης. Αναχώρηση για το ταξίδι της επιστροφής, κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις, άφιξη το βράδυ στην Θεσσαλονίκη.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας. Τις διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο. Πρωινό. Περιηγήσεις και μεταφορές που αναφέρονται στο πρόγραμμα και την ξενάγηση στο μουσείο και στην Ακρόπολη. Αρχηγό-συνοδό. Επίσημο ξεναγό. Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης. ΦΠΑ.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και οτιδήποτε προαιρετικό. Φόρος διαμονής.